Кои сме ние

„Планекс Инвест“ е инвестиционно-консултантска компания в сферата на строителството, недвижимите имоти, поддръжката и управлението на сгради.

Компетентни сме по въпросите на строително-инвестиционния мениджмънт, проектирането и контрола на строителството.

Експерти сме в продажбата на имоти, интериорния дизайн, поддръжката и управлението на жилищни комплекси, бизнес и търговски сгради.

„Планекс Инвест“ е компания с визия за бъдещето. Ние реализираме мечтата си за по-добра среда за живот и работа, като постоянно усъвършенстваме продуктите и услугите, които предлагаме. Съчетаваме богатството на опита със съвременните изискванията и иновации, за да осигурим оптимални решения за нашите клиенти.

Сградите, които сме построили до момента са с разгъната застроена площ над 300 000 кв.м и обхващат цяла палитра от недвижими имоти: жилищни и ваканционни комплекси, офис центрове, търговски сгради и прилежащите към тях специализирани съоръжения и инсталации.

Нашият успех е резултат от правилно изградена концепция, професионална организация на инвестиционния процес и високо качество на крайния продукт.

„Планекс Инвест“ основана през 2004 г. с предмет на дейност: проектиране и строеж на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения, реализация на инвестиционни проекти в областта на строителството и имотите, продажба на имоти, поддръжка и управление на сгради.

„Планекс Инвест“ предлага различни услуги: цялостното управление на проекти, контрол върху целия процес на проектиране и строителство, продажбата на имоти, поддръжка на сградите, управление на собствеността и др.

„Планекс Инвест” е сертифицирана по ISO 9001:2015 от DNV GL – Business Assurance, сертификат № 175212-2015-AQ-BGR-RvA

Фирмата има офиси във Варна и София.

Мисия и водещи принципи

Нашата мисия е да създаваме и непрекъснато да надграждаме продукта и постигане на качествена среда за живот и работа на хората. Прилагаме най-съвременните технологии в реализацията на строителството на нашите обекти. Опазваме природата и архитектурната памет на градовете.  

В работата си с партньори и клиенти залагаме на честните и коректни взаимоотношения, като основа на стабилното и дългосрочно развитие на общността, в която живеем и работим.

Развиваме своите професионални компетенции и възможности като инвестираме в техника, материали и обучение на нашите служители.

История